Siyah Şeritli Kadın Yüzücü Mayo 16018
Siyah Şeritli Kadın Yüzücü Mayo 16018

Siyah Kadın Yüzücü Mayo 16018 (16018-1)

0,00
Fiyat : ₺199,00(KDV Dahil)
₺23,99 'den başlayan taksitlerle
Hızlı Kargo - Kapıda Ödeme İkonu
:

Siyah Şeritli Kadın Yüzücü Mayo 

Model / Kod: 16018-1

Renk: Lacivert

Marka: Tiklaalbeni

Beden: 36-44

Ürün Hakkında:  Yüzücü mayosu seçerken en çok dikkat ettiğimiz konu, mayonun vücudu sarması ve esnek bir yapıya sahip olmasıdır. Esnek yapıya sahip mayolar daha kolay giyilip çıkartılacak ve daha rahat bir yapıya sahip olacaktır. Sizlere sunduğumuz bu mayo modeli likra oranı yüksek ve esnek bir yapıya sahipttir. Birinci kalite olmakla birlikte kaliteli bir kumaş yapısına ve Su itme özelliğine sahiptir. Alacak olduğunuz kadın slip yüzücü mayosunun kullanım şekli oldukça önemlidir. Havuz kullanımı sonrasında mayonuzu ılık suda elinizde yıkamalısnız. Yıkama esnasında sadece beyaz sabun kullanmalısınız. Yıkama sonrası güneş altında değil gölge yerde sererek kurutmalısınız. Ürününüzü çamaşır makinası, kuru temizleme ve deterjan gibi etkenlerden uzak tutmalısınız. 

Kumaş Özelliği: Yüksek oranda su itme özelliği %80 Polyemit %20 Likra

Paket İçeriği: Tek parça slip mayo

Sporcu Mayosu Ödeme ve Kargo Bilgisi :

3D ödeme yöntemi ile paranız güvendedir.

Kadın Yüzücü Mayo Modeli 16015 / kredi kartınızla 9 taksitte ödeyebilirsiniz. Dilerseniz kapıda ödeme seçeneğini kullanabilirsiniz.

Türkiye'nin her yerine maksimum 2 - 3 günde teslimat yapılmaktadır. Avrupa'nın her yerinden sipariş verebilirsiniz. Yurt dışına kapıda ödeme yoktur.

Ürün Bilgi Kartı Nedir? Ürün paketi içinden çıkan kendi kumaşına özel ayrı hazırlanmış yıkama ve kullanım bilgisi bulunan bir karttır. Satın alacağınız ürün paketi içinden kumaş bilgi ve yıkama kartı mevcuttur.

Hediye paketi ve yazılı kart bırakma imkanı mevcuttur.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR