Tesettür Mayo Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

hijyenik-tesettur-myo-modelleri

Merhabalar... Dünya üzerine karabasan gibi çöken Covid-19 virüsü yüzünden karantina günlerine devam etmekteyiz. Evimizden dışarı çıkamıyoruz ama bu tesettür mayo alışverişinize engel değil. Çünkü bazı eski ve tecrübeli tesettür mayo firmaları hala yoğu bir şekilde çalışmakta. 2020 yeni sezona hazırlanan firmaların depoları doldu taştı. Yurt içi tesettür mayo kargo gönderimleri kapınıza kadar gelmektedir. Kapıda ödemeli de sipariş verebileceğiniz bir çok tesettür mayo örneklerine aşağıda yer verdik. Ama öncelikle 'virüsten arındırılma işlemi nasıl yapılır' ve hijyenik tesettür mayo nasıl olur?' sorusuna cevap verelim.

Hijyenik Tesettür Mayo Nasıl Olmalı?

Evet yanlış anlamadınız. 'Hijyenik tesettür mayo mu' olur demeyin! Olur. Tesettürlü mayo çeşitleri fabrikadan çıktığında paketleme yapılırken dezenfekte edilmeli. Peki satın alacağınız ürünün dezenfekte edilip edilmediğini nasıl anlayacaksınız? Tesettür mayo sektöründe satış yapan siteler bir elin beş parmağını geçmez. Sonradan ortaya çıkan tesettür mayo satıcılarını ürünleri nasıl diktiği, nerede diktiği belli değildir. Öncelikle bilmeniz gereken şey ürün sipariş vereceğiniz firma kaç yıldır bu işi yapıyor? Daha önceki müşteri yorumları olumlu mu olumsuz mu?

Adım adım hijyenik tesettür mayo üretimi

1 - Hijyenik kullanım:

Orjinal Mayo kumaşı 1. sınıf olmalı. Yani uygun fiyatlı üretimi olan ürünler piyasada çok fazla var. Ama bu yıl Corona virüsü sebebiyle en iyi kalitedeki tesettür mayolarını tercih edin. Sebebi ise likra oranı fazla olması ve su itme özelliğinin çok olmasıdır. bu sayede deniz ve havuz suyu kumaşın içinde kalmayacaktır. Yüzme sonrası hemen kuruduğu gibi yıkamaya da hazır hale gelecektir. Virüsten temizleme ve uzun süreli kullanmanız için tesettür mayo nasıl yıkanır linkine tıklayarak bilgi alabilirsiniz.

2 - Hijyenik tesettür mayo nasıl üretilir?

Tesettür mayo daha dikilmeden, kumaşı kesilmeden dezenfekte edilmelidir. Kumaşçı önce mayo kumaşını dokuyan makinelere yerleştirdikleri ipler dezenfekte edilir. Böylece dokunup top haline gelen kumaşın derinliklerinde kadar dezenfekte edilmiş olur. Üretim yapan toptancı firmalar ise kesim aşamasında kesim makinelerini önceden temizlemiş olmaları gerekiyor. Kesim yapan personel, kesimci ve çalışanlar kumaşı keserken ve dikim aşamasında tüm personellerin maske ve eldiven takması gerekmektedir. Kumaş üzerine hapşırdığında ürün paketleme aşamasından geçip müşteriye gelene kadar o virüs kumaş derinliklerinde kalabilir. Bu sebeple tüm personelin üretimin her aşamasında maske ve eldiven takması gerekmektedir.

3 - Corona virüsü günlerinde tesettür mayo sitelerinin dikkat etmesi gerekenler

En önemli konuda bu. Bu yaz uzun bir süre tesettür mayo mağazalarından alışveriş yapılamayacak gibi. Ama İstanbul'daysanız ve yine de bir tesettür mayo mağazasından ürünü deneyerek alışveriş yapmak isteyebilirsiniz. Türkiye'nin önde gelen Tesettür mayo online satış siteleri müşterilerine karşı dürüst olmalı. Çünkü Covid-19 virüsünün şakası yok. İnternet sitesinden verilen siparişleri hazırken depodaki personeller önce ürün paketlerini mutlaka değiştirmeliler. Sonra kargoya teslim etmeliler.

4 - Hijyenik tesettür mayo bilgisi

En önemli konu 2020 tesettür mayo modelleri üretiminin hijyenik olmasıdır. Hijyenik bir tam kapalı mayoya sahip olabilirsiniz. Bunun için sipariş vereceğiniz tesettür mayo sitesini telefonla arayıp bilgi alın.

Bilgi almak için tıklayabilrsiniz:

Hijyenik tesettür mayo WhatsApp bilgi hattı: 05425301322i

 

5 - Coronadan korunmak için online verdiğiniz tesettür mayosu kapınıza geldiğinde ne yapmalısınız?

Bir tesettür mayosunu beğendiniz, sipariş verdiniz ve kapınıza geldi. Corona virüsünden korunmanız için siz ne yapacaksınız? Kapıyı açtığınızda beklediğiniz ürün geldi ve kargo personeli sizden ürünü teslim aldığınız için imza isteyecek. İmza atarken kendi kaleminizi kullanın. Ürünü çıplak elle almayın. Tek kullanımlık eldivenle teslim alın ve kargo poşetinden çıkarmadan başka bir poşete koyup ağzını bağlayın. En az 5 saat en fazla 9 saat bekledikten sonra her iki poşeti de çıkarıp çöpe atın. Virüsler bu zaman içinde ölecektir. Tesettür mayosunu açtığınızda evde denemeden önce ılık suda yıkayın. Evet bu önemli bilgiler için bilgilerini bizden esirgemeyen sağlık bakanlığına ayrıca teşekkür ederiz. Bir sonraki makalemizde görüşmek üzre kendinize iyi bakın.

Etiketler: tesettür mayo siparişi, tesettür mayo nasıl olmalı, tesettür mayo siteleri, kaliteli tesettür mayo, koronadan / corona ) korunma yolları,
Nisan 15, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR