Tesettür Mayo Beden Seçimi Nasıl Olmalı?

Tesettür Mayo Beden Seçimi Nasıl Olmalı?

Sizin de kilonuz kısa zamanda değişkenlik gösteriyor mu?

Cevabınız evet ise tesettür mayo beden seçimi hakkında bu yazımızda sizin için önemli bilgiler var. Hamilelik dışında sürekli kilo alıp veriyorsanız haşema mayo beden seçimine dikkat etmelisiniz. Çünkü mayonuzu belli günlerde kısa bir dönem giyeceksiniz. Dış giyim gibi her gün her yerde giyilmez. Dolayısıyla ürün seçiminizi yaz sezonuna yakın, kilonuza göre seçimi yapmalısınız. ''Ben daha önce zayıftım, yine zayıflarım'' düşüncesiyle kilonuza ters orantıda beden seçimi yapmayın. Plajda ve havuzlarda giyeceğiniz tesettür mayo ve haşema ne kadar kapalı olursa olsun eğer bir beden küçük bile alsanız bu fark edilecek ve ürün üzerinizde güzel durmayacaktır. En önemlisi de bedeninize uygun ürün seçmezseniz yüzerken rahat hareket edemezsiniz. Yüzerken rahat, güneşlenirken şık olmak için tesettür mayo model seçimine verdiğiniz önem kadar beden seçimine dikkat edin.

Tesettür Mayo Fotoğrafındaki Manken Bedenlerine Dikkat!

Yaz sezonu yaklaşırken birbirinden şık tesettür mayo modelleri görmektesiniz. Hemen karar vermeyin! Satın almadan önce ürün açıklamasını iyice okuyun.

Öncelikle Tıklaalbeni fotoğraf stüdyosunda çekilen tesettür mayo fotoğraflarını inceleyin. Ürün fotoğrafındaki mankenin boyu ve beden ölçüsü nedir? Her ürün açıklamada bu bilgi yer almaktadır.

Mesela mankenin boyu 1.75 ise sizin boyunuz 1.67 ise o manken üzerinde gördüğünüz haşema uzunluğu sizde aynısı gibi durmayabilir. Dolayısıyla kendi boyunuzla manken boyunu ortalama düşünüp ürünün sizin üzerinizde nasıl duracağını tahmin edebilirsiniz. Yetişkin tesettür mayo beden seçeneği 38'den 54'e kadar değişmektedir. Bazı modellerde 56 - 57 beden ürünler bulunmaktadır.

En İyi Tesettür Mayo Sitesi Hangisi?

2019 haşema ve yeni modelleri arasında o kadar çeşit ürün var ki kalitelisini az kalitelisinden ve kalitesiz ürünlerden ayırmanız için tesettür mayo kategorisine gidin. Resimlerin sol üst köşesindeki ''1. Kalite'' ibaresini gördüğünüz ürünler en kalitelileridir.

Bu ibare tesettür mayo sitelerinde ilk ve tektir. Parasını vererek satın alacağınız ürünler hakkında en ince detayına kadar bilgi edinmelisiniz.

Siz müşterilerin ürünler hakkında her şeyi tam bilmenize hakkınız var. Sipariş verip de ürünlere yorum yapanların yazılarını okumak için haşema yorumları linkine tıklayabilirsiniz.

Etiketler: mayo bedeni nasıl hesaplanır, haşema bedeni nasıl hesaplanır, tesettür mayo bedeni nasıl hesaplanır tesettür mayo beden seçimi, haşema beden seçimi
Haziran 21, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR