Tesettür Mayo ve Haşema Modelleri

Tesettür Mayo ve Haşema Modelleri

Öncelikle şunu belirtmemiz gerekir ki 2014 yılından beri Türkiye’nin en çok ürün çeşidi olan tesettür mayosu kategorisidir. Bunun kanıtı olarak gördüğünüz belli başlı her tesettür mayo markaları bulunmaktadır. Belli başlı sitelerde yayınlanan ürünlerin çoğu Tıklaalbeni deposu aracılığıyla satışa sunulmaktadır. İstanbul'da oturan müşterilerimize müjde! Bahçelievler ilçesindeki mağazamızdan ürünleri dokunarak satın alabilirsiniz.

Şimdi bu yazımızı dikkatlice okumanız faydanıza olacaktır. Neden mi? Çünkü artık o kadar çok model çeşitliliği var ki ürün satın alırken tercihinizi doğru yapmalısınız. Nasıl mı?

Tesettür Mayo Modelleri

Kategorimizde ürünlerin sol üst köşesindeki kırmızı kutu içinde '1. Kalite' ibaresini görmüşsünüzdür. Bu ibareyi gördüğünüz tüm ürünlerin marksı ne olursa olsun en kaliteli ürünlerdir. Bu sizin kafanızdaki 'tesettürlü mayo nasıl olmalı?' sorusuna en net ve kısa cevaptır. ve Türkiye'de bir ilktir. Tıklaalbeni, müşterilerine ürün kalitesi konusunda en doğru bilgiyi ayrıntısıyla vermektedir.

Tesettür mayo modelleri tam ve yarım olmak üzre iki çeşittir:

1) Haşema Mayo Modelleri:

Vücudun tamamını örten ve yüzerken vücudun boyun dahil hiç bir yerini göstermeyen mayolara tam kapalı mayo denir. Eşarbı da olan bu ürünler de kendi aralarında ikiye ayrılır.

a) Likralı tam kapalı mayo modelleri: Esnek ve vücudu saran bu modeller uzun kolu ve uzun taytlı olanlardır. Taytı dar ve boru paça olanları vardır.

b) Dokuma tam tesettür mayo modelleri: Bu ürün çeşidi de fermuarlı olanlardır. Halk içinde paraşüt kumaş mayo olarak da bilinir. Üstü altı bol tercih eden kapalı kadınlar için mayo işte bunlardır Bazı kadınlar bedene yapışmasınve altı likralı olsun isterler. Bu istek dahilinde üretilen çok model yine bu kategorimizde mevcuttur. sadece kol kısmı likra tercih edilen yapışmayan tesettür mayolar rahat hareket olanağı sağlaması amaçlı üretilmiştir.

Tam kapalı mayo modellerimizi bu linke tıklayarak inceleyebilirsiniz:

https://www.tiklaalbeni.com/hasema

2) Yarı Kapalı Mayo Modelleri

Hem havuzda hem denizde yüzmek için tasarlanan yarı kapalı mayo çeşitleri ise tesettürlü kadınların kendi aralarında suya girdikleri yerler için idealdir. Çok tercih edilen yarı tesettür mayo modelleri tasarım olarak geliştirilmiştir. Son yıllarda açık kadınların da çokça tercih ettiği açık kadınlar için kapalı mayo modelleri arasındadır. Kısa kollu mayo ve yarım taytlı olmak üzre kolsuz ve su tutmayan yarım havuz mayosu renk renk ve çeşit çeşittir.

Yarı kapalı mayo modellerimizi incelemek için bu linke tıklayın:

https://www.tiklaalbeni.com/yari-tesettur-mayo

Tesettür Haşema

Tesettür mayo markaları

1)  Haşema

Tesettür mayo ürünleri muhafazakar kapalı kadınların yaz tatilinde rahat bir şekilde denize girmesi için tasarlayan Haşema markasıdır. Dünya'nın ilk tesettür mayo markası olan firma Tıklaalbeni sitesi ile resmi olarak çalışmaktadır. Her sene üretilen tüm haşema tesettür mayo ürünleri eksiksiz ve uygun fiyatlara bulunmaktadır. Haşema markasıyla ilgili geniş bilgiyi http://blog.tiklaalbeni.com/hasema-acilimi-nedir/ linkini tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Haşema marka modelleri için bu linke tıklayabilirsiniz: https://www.tiklaalbeni.com/Marka/hasema-17/

2) Tıklaalbeni

Tıklaalbeni artık tescilli bir firmadır. N11 ve Gittigidiyor'da da kapalı ve tam kapalı mayo kategorilerinde marka olarak kategorilere eklenmiştir. Değişik ve beğenilen modelde tam ve yarım kapalı mayo üretim yapmaktadır.

3) Adasea

Adasea her sene model çeşitliliğini artırmaktadır. Tesettürlü kadınların tercihi olan kapalı mayo ürünlerini geliştirmiştir. Artık birkaç model yüzücü mayo,  erkek bayan deniz şortu ve çocuk mayoları üretimine de başlamıştır. Şuan için açık mayo konusunda yeterli olmasa da Tıklaalbeni kategorilerinde yerini almıştır. Beğenilen bir tesettür mayo markasıdır. Tesmay ve Seamay etiketli ürünlerde uygun fiyatlı tesettür mayosu arayan müşteriler için idealdir.

Adasea kapalı ve tam kapalı tesettür mayo modelleri için bu linke tıklayabilirsiniz: https://www.tiklaalbeni.com/adasea-tesettur-mayo

4) Armes

Armes denince akla ilk olarak biniki, elbise mayo tarzı açık mayolar gelmekteydi. 2018 yılı ve sonrası büyük bir atak yaparak tesettür mayo sektörüne etkili bir şekilde girmiştir. Bu süreçte Tıklaalbeni firması her zaman destekçisi olmuştur. Birlikte model konusunda fikir alış verişinde bulunulmuştur ve artık belli bir çizgisi olan tesettür mayo markası olarak hak ettiği yerde olmak istemektedir.

Tüm Armes tam ve yarı kapalı tesettür mayo modelleri için bu linki tıklayın: https://www.tiklaalbeni.com/armes

Ve son yıllarda onlarca tesettür mayo üreten ufak firmalar bulunmaktadır. Model çeşitliliği çoktur. Bu yüzden tesettür mayo satın alırken aman dikkat edin. Online siteler genelde tedarik usulü çalışmaktadır. Deposunda ürün olmayan ve ürün satmaya çalışan siteler vardır. Bir firmanın en az bir mağazası bulunmalıdır. Bu yazımızın başında da belirtmiştik. İstanbul'aysanız Bahçelievler içesindeki tesettür mayo mağazamıza bekleriz. Hem ürünleri yakından incelemiş olursunuz he de Bir kahve ikram edebiliriz. Türkiye'in her yerinden ister kredi kartınızla ister kapıda ödeme ile sipariş verebilirsiniz. Tıklaalbeni sitesini artık İngilizce olarak da kullanabilirsiniz. Yurt dışından kolayca sipariş verilebilmesi için İngilizce seçeneği eklenmiştir.

Size iyi alışverişler dileriz.

 

Etiketler: 2019 haşema, 2020 haşema, haşema bilgileri, tesettür mayo nedir, haşema nedir, haşema modelleri nelerdir,
Temmuz 02, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR